blogitem

Bouwbedrijven Jongen wint Mestreechter Geis Award 2019

Afbeelding: Jack Corten en Jordi Schoffelen (Bouwbedrijven Jongen) en Theo Bastiaens | © KPE Groep
BRON: De Limburger

Op donderdag werd voor de 12e keer de Mestreechter Geis Award uitgereikt. Dit jaar heeft Bouwbedrijven Jongen de opleidingsaward in ontvangst mogen nemen.

“Supergaaf” Jack Corten, algemeen directeur van Bouwbedrijven Jongen, was verheugd de award in ontvangst te mogen nemen. “We vinden het supergaaf dat we deze prijs hebben gewonnen. Om succesvol te blijven moeten organisaties continu innoveren. Niet alleen in producten en diensten, maar ook in de wijze waarop het werk georganiseerd wordt. Het samenwerken van de verscheidene disciplines binnen organisaties is hier een belangrijk onderdeel van.”

Doorlopend programma Theo Bastiaens, voorzitter van de jury, rector magnificus van de Open Universiteit en tevens lid van de raad van advies van KPE Groep, overhandigde de Mestreechter Geis Award. Bastiaens: “Het Project Centraal van Bouwbedrijven Jongen is geen stand-alone activiteit. Het is een doorlopend programma met de nodige flexibiliteit. In de praktijk zien we regelmatig dat bedrijven zich richten op lange termijndoelstellingen en daardoor de aanpak er naar toe vergeten. Bouwbedrijven Jongen pakt dit met Het Project Centraal juist aan. Ze hebben doelstellingen geformuleerd, maar de manier waarop zij deze doelstellingen bereiken, krijgt altijd voorrang. Wanneer het een keer minder gaat, hebben ze de flexibiliteit om het anders aan te pakken.”